Grily na Biolíh

VLASTNOSTI GRILŮ

Teflonová mřížka a ochlazovací deska : stačí otřít, žádné připalování a čištění (3-vrstvý teflonový povlak vnitřně zpevňování keramickými částicemi),

Bez kouře a sazí : hořením alkoholu vzniká pouze to, co vydechuje člověk, není tam žádný kouř ani saze

Žádné karcinogeny : mast odkapává na ochlazovanou desku a nepálí se na zdroji ohně, jako u běžných grilů.

Nejzdravější zpracování masa : maso nepotřebujete nakládat do oleje nebo do marinády, aby bylo snadno a rychle upravovatelné, platí to i v případě rybího masa a polotovarů

Maso se nevysušuje, biolíh se mění na vodní páru, díky čemuž nevytahuje z masa vlhkost, tím pádem ho nevysušuje jako u jiných grilů, zůstává šťavnaté, žádný jiný typ grilu tuto výhodu nemá

Rovnoměrné opékání : celé maso se opéká rovnoměrně ze všech stran. Maso je opečené do křupava, není jen uvařené.

Finančně nenáročné : grilujete za 3,85 Kč/porce

Široké použití : balkon, terasa, příroda, obývací pokoj.

Při vážném zájmu o zakoupení grilu na biolíh Vám ho bezplatně osobně předvedeme u Vás doma. 

Fotogalerie: Grily na Biolíh

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode